MBA in één dag (16 april) +

NEN Masterclass ‘Kwaliteitsmanagement en organisatiestrategie’ (14 mei)

Ben Tiggelaar
Foto: Elisabeth Ismail
Terug naar alle sprekers

Ben Tiggelaar

Schrijver, spreker en gedragswetenschapper
Ben Tiggelaar

MBA in één dag (18 maart) en NEN Masterclass (8 april)

Ben Tiggelaar behandelt de highlights van 8 meter managementboeken in 8 uur. Daarnaast zal hij u voorzien van praktische tips waar u écht iets mee kunt. Speciaal voor wie in één dag zijn managementkennis wil opfrissen met inzichten die echt nuttig en relevant zijn, ontwikkelde Ben Tiggelaar dit compacte seminar. ‘MBA in één dag’® is een wervelend seminar met een optimale combinatie van theorie en praktische toepasbaarheid. Een unieke, intensieve kennismaking met een Master of Business Administration (MBA).

Op de vervolgdag, de NEN Masterclass op 8 april, start Ben Tiggelaar met een mini-seminar over de belangrijkste inzichten met betrekking tot implementeren en veranderen. Hoe brengt u veranderingen teweeg in uw organisatie? Welke inzichten uit de bedrijfskunde en gedragspsychologie helpen u daarbij? Ben Tiggelaar laat zien hoe u uw medewerkers stap-voor-stap meekrijgt in veranderingen.

Wie is Ben Tiggelaar?

Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers over leiderschap en verandering. Vanaf 2000 veroverde hij met maar liefst vijf boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Zijn boek ‘Dromen Durven Doen’ verkocht zelfs meer dan 300.000 exemplaren: uniek voor een managementboek! Ook zijn columns in NRC worden veel gelezen en hoog gewaardeerd.

Ben Tiggelaar weet waarover hij praat
Voor deze in één dag-seminars las hij met zijn team duizenden pagina’s ván en óver de belangrijkste wetenschappers en managementdenkers. Ook sprak hij een belangrijk deel van hen persoonlijk, tijdens gezamenlijke seminars en in interviews. Al deze kennis maakt Ben op een laagdrempelige manier toegankelijk.

Seminar = inhoud + impact
Ben baart opzien met sprankelende seminars waarin hij hij ‘inhoud’ en ‘vorm’ op een perfecte manier samenbrengt. Een dag Tiggelaar is beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo en presenteert veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor u toch 8 uur lang op het puntje van uw stoel zit.